Wednesday, February 03, 2010

Dutch Dare # 63 - Onvoorwaardelijke Liefde

Eigenlijk is alle liefde toch onvoorwaardelijk, zo moet het in ieder geval zijn volgens ons! En met valentijn in het vooruitzicht wilde we onze onvoorwaardelijke liefde voor of van eens laten zien.

We zijn heel erg blij dat we deze maand weer een gastdesigner hebben en voor diegene die haar niet kennen stelt Petra van Osch zich even aan jullie voor :

Hallo allemaal,
Ik ben Petra van Osch en scrap sinds 2003 met heel veel plezier. Het is voor mij een creatieve uitlaatklep die ik absoluut niet meer wil missen! Ik ben dol op vintage en oude foto’s en wil graag laten zien dat je die ook kunt combineren met een journaling van nu. Het allerleukste aan de Dutch Dares vind ik dat je totaal andere layouts maakt dan wanneer je een foto of een scrapbookmateriaal als uitgangspunt neemt. Veel van de layouts die ik heb gemaakt n.a.v. een uitdaging betekenen het meest voor mij! Ik zou alleen willen dat ik tijd had om aan iedere uitdaging mee te doen, maar dat geldt denk ik voor veel scrappers. Als je meer van mijn werk wilt zien ben je van harte welkom op mijn blog.
Enjoy! Petra

De DD van Kirs

 
De DD van Mandy

 
De DD van Petra


En natuurlijk kun je deze dare weer net zo breed interpreteren als je wilt. Zet een link onder de comments waar we jouw creatie geïnspireerd door DD#63 kunnen bekijken of voeg het toe op aan onze gallery op flickr ! Wil je meedoen met deze Dutch Dare dan is de deadline hiervoor maandag 1 maart. Uit de creaties kiezen we één layout of project en de maker ervan nodigen we uit als gastdesigner voor de Dutch Dare van april!

2 comments:

Petra said...

Wat ontzettend leuk en bijzonder om als gastdesigner mee te mogen doen! De layouts van Kirs en Mandy zijn schitterend. Bedankt meiden, vooral voor de inspiratie!!

Liefs, Petra

Monique Helfrich said...

Zo gaaf dat je guestdesigner mocht zijn Petra! En alle layouts zijn weer prachtig bij deze leuke Dare!