Wednesday, March 02, 2011

Dutch Dare #76 ~ Wat de pot schaft

Wat eten we vandaag?! Stamppot rauwe andijvie, nasi, pannenkoeken... De een laat zich leiden door wat er in de Bonus is en de ander verzint het hele weekmenu al van tevoren. Ook in ons team heeft ieder zo z'n vaste rituelen en z'n favoriete gerechten om te maken en te eten... Laat je inspireren!

Naar aanleiding van de Dare van vorige maand heeft Annelies een leuke tag gemaakt en we nodigen haar graag uit als gastdesigner voor de Dare in april! (Mail je ons even Annelies?)

Astrid
Johanna


Mandy


Margot

Marit (onze gastdesigner!)

Marsha

Monique

Natasja

Petra

Lijkt het je leuk om ook een keer onze gastdesigner te zijn? Laat ons dan zien wat bij jou de pot schaft en voeg een link naar je creatie toe in de comments (naar je blog of een online gallery zoals onze gallery op flickr). Wie weet ben jij dan gastdesigner bij de Dare van mei! De deadline voor deze Dare is maandag 4 april.

Aan het eind van deze maand verloten we bovendien een leuke lente-RAK onder de deelnemers die aan zowel de dare als de schets van maart meedoen:

Veel plezier en succes!
Het Dutch Dares Design Team

8 comments:

Petra said...

Wat een smakelijke uitwerkingen allemaal. En een superbijdrage van onze gastdesigner Marit!

Bovendien een super post en RAK van Marsha dus scrappers: laat zien wat de pot schaft!!

Marit said...

Wat leuk om al die verschillende gerechten en benaderingen onder elkaar te zien staan!!! Ik vond het geweldig om een keertje mee te doen! Bedankt dames! (Mijn volledige boekje + journaling staat op mijn blog trouwens)

Margot said...

mmmmmmmmmm heerlijk lo's en projecten meiden!

Johanna said...

Weer zo geweldig afwisselend!! LEUK :D

marsha. said...

Echt van alles wat! En zo vrolijk! Superleuke creaties dames!!!

Natasja said...

Whoohooo ! Geweldig om al de uitwerkingen zo onder elkaar te zien. Ik ben erg benieuwd naar de uitwerkingen van de volgers..

Hanna said...

Bedankt voor de leuke 'Dare' en hierbij mijn inzending: http://scrappiekat.blogspot.com

Conny said...

Ik heb geen orgineel gerecht maar het was wel lekker! Hier vind je mijn layout: http://westlandscrapandmore.blogspot.com/2011/03/dutch-dare-76.html
Groetjes, Conny