Wednesday, May 02, 2012

Dutch Dare # 90 - Vrijheid

De maand mei is een maand vol herdenkingen en herinneringen dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Iets groots kan je een gevoel van vrijheid geven maar ook kleine dingen, momenten in het leven geven je dat vrije gevoel of zorgen voor vrijheid iedereen heeft hier wel een gevoel bij wanneer ze denken aan het woord vrijheid.

Margot wilde wat meer vrije tijd om te scrappen wanneer ze wilde zonder de verplichtingen,  helaas betekende dat dat ze afscheid heeft genomen van ons design team. We zullen haar leuke kaartjes missen! Bedankt Margot en we hopen zeker dat je af en toe meedoet aan onze uitdagingen!

In onze layouts hebben we geprobeerd te laten zien wat ons een vrij gevoel geeft,

Laten we beginnen met de bijdrage van onze gastdesigner Petra die deze maand met ons meedoetCynthia


Danielle

 

Jolanda


 JudithMoniquePetra


Geïnspireerd? Laat ons zien wat vrijheid voor jou betekent of wanneer je het gekregen hebt, de deadline van deze dare is maandag 28 mei.

Natuurlijk hoort er ook een maandelijkse RAK bij, wil je meedingen voor de mei RAK? Plaats dan in de comments onder deze blogpost vóór de Dare-deadline een link naar waar je layout te bewonderen is! De winnaar van deze RAK wordt op 6 juni bekend gemaakt.


 We zijn benieuwd naar jullie uitwerkingen! Wie weet ben jij onze gastdesigner van juni !

6 comments:

Cynthia van der Wilk said...

Mooi geschreven Daniëlle. En wat een verschillende uitwerking. Ieder z'n eigen idee bij vrijheid. Mooi om te zien. Petra ook een mooie uitwerking. Margot, ik hoop dat je de "vrijheid" krijgt om vaker creatief bezig te zijn.

groetjes,
Cynthia

Judith said...

Wat leuk om alle uitwerkingen weer onder elkaar te zien, super!

Monique Helfrich said...

Mooi onderwerp en mooie uitvoering meiden!

yvonne said...

Wat een mooi onderwerp en mooie verschillende uitwerkingen! Er komen al wat ideetjes opborrelen.

Margot said...

wat een prachtige lo's meiden! ik blijf jullie volgen, ik heb met veel plezier meegedaan als dt-lid en wie weet nu weer gewoon als deelnemer ;)

ScrapsEls said...

Nog op het nippertje mijn layout:

http://scrapsels.com/2012/05/28/vrijheid-freedom/

De foto van mijn layout is niet zo goed, moest me haasten :-)