Wednesday, June 06, 2012

Dutch Dare #91 de regenboog

De afgelopen maanden hebben regendruppels plaats gemaakt voor zonneschijn. En zonneschijn weer voor regendruppels. En vast en zeker leverde dit ook mooie regenbogen op. Deze maand staat de dare in het teken van de regenboog. Een steeds weer adembenemende kleurenpracht in de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Een boog van vrolijke kleuren. Een scheidslijn tussen regen en zonneschijn, maar ook een symbolische scheidslijn tussen goede en slechte tijden.

Het designteam heeft zich de afgelopen maand laten inspireren door de regenboog. Dat leverde een vrolijk gekleurde verzameling van creaties op. Maar voordat we die laten zien, eerst de inzending van onze gastdesigner van deze maand, Marlieke. Marlieke heeft een mooie creatie gemaakt waar we helemaal blij van worden en waar we van gaan zingen, “vlieg met me mee naar de regenboog……..”. Marlieke, bedankt voor je mooie inzending.


En dan het designteam. Ook zij hebben hun vrolijkste kleurtjes uit de kast gehaald om jullie te inspireren.

Astrid

Astrid heeft een regenboog aan kleurtjes mooi verstopt achter een stencil. En de quote maakt het helemaal af.


Danielle

Een verjaardagstaart met als verassing regenboogkleuren, feestelijker kan het niet.


Cynthia

Twee broertjes. In hun leven is regen en zonneschijn een dagelijkse afwisseling. Zo hebben ze ruzie om kort daarna weer maatjes voor het leven te zijn.


Jolanda

Jolanda heeft een vrolijke lapjesdeken in regenboogkleuren gemaakt.


Judith

Zij heeft zich laten inspireren door de vrolijkheid van bloemen in alle kleuren van de regenboog.
Mandy

Mandy heeft zich laten inspireren door de vrolijke kleuren van de regenbooglori’s die helemaal bij dit thema passen.


Petra

Een zeer mooie maar toch ook wel emotionele layout met een schitterende foto. Een dubbele regenboog met een dubbel gevoel.


Zijn jullie inmiddels al in een vrolijke bui na het zien van deze geweldige creaties? Laat dan voor deze maand de kleuren van de regenboog ook voor jullie een inspiratiebron zijn. Plaats uiterlijk 16 juli a.s. een link naar jullie uitwerkingen als antwoord op deze post. Dan maken jullie kans uitgekozen te worden als gastdesigner voor volgende maand of misschien als winnaar van deze RAK.


6 comments:

Jolanda said...

Het zijn prachtige layouts geworden dames!

Groetjes Jolanda

Margot said...

wat zijn ze geweldig leuk meiden!

Miranda Mols Stampin Utopia said...

Waaw wat een creaties dames!! Wat een toeval dat ook wij deze maand het thema regenboogkleuren hebben! Doen jullie mee bij ons op Mi CAS es Su CAS? Kunnen jullie ook eens wat winnen ;-)

Petra said...

Gaaf gedaan meiden en Cynthia je hebt er een prachtige en kleurrijke blogpost van gemaakt. Top!

Unknown said...

Ik vind ze heerlijk jullie dares en de voorbeelden prachtig. Ook aan deze heb ik weer meegedaan en dit is mijn uitvoering

http://yvondeboer.blogspot.nl/2012/06/de-regenboog.html

groetjes Yvonne

ScrapsEls said...

Mijn uitwerking:
http://scrapsels.com/2012/07/08/dutch-dare-91-de-regenboog/