Wednesday, July 04, 2012

Dutch Dare ~ # 92 "10 dingen"

Zo langzaamaan begint voor de meeste mensen de vakantieperiode. Sommige mensen gaan weg, sommige blijven thuis. Voor de thuisblijvers en voor diegene die hun scrapspullen meenemen op vakantie, hebben we weer een nieuwe dare verzonnen. De dare voor de maand juli is.....  "tien dingen die ik wil doen in de komende (vijf, tien, etc.) jaar".We beginnen natuurlijk eerst met de bijdrage van onze gastdesigner Els Staes. Zij heeft een layout gemaakt voor haar ouders die de komende jaren veel tijd willen doorbrengen met hun kleinkinderen.Maar ook de leden van het designteam hebben goed nagedacht wat ze de komende jaren nog zouden willen gaan doen. Of gewoon "meer" willen gaan doen.

AstridCynthia


Jolanda


Mandy

 
MoniquePetra We hopen dat deze mooie uitwerkingen een inspiratiebron zal zijn om zelf met deze leuke opdracht aan de slag te gaan.Natuurlijk kunnen jullie net als altijd een mooie prijs winnen. Dit keer krijgt de winnaar een verrassingspakket. Maar ook maak je kans om een maand lang mee te draaien als gastdesigner. Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze prijzen? Plaats uiterlijk 14 augustus onderaan dit bericht een reactie met hierin de link naar jouw uitwerking.Veel scrapplezier en tot over 2 weken.


4 comments:

Petra said...

Dat moet helemaal goed gaan komen met de inspiratie en scrapplannen voor de komende tijd. Ik krijg door deze Dare in elk geval inspiratie voor 10: super gedaan meiden!

Allemaal een hele fijne zomervakantie toegewenst!!

Astrid said...

Meiden, ik vind ze allemaal geweldig!!

yvonne said...

super dare....de voorbeelden zijn geweldig, leuk om te zien hoe ieder er zijn eigen draai aan geeft!
Ik heb op deze layout heerlijk met letters gespeelt.


http://yvondeboer.blogspot.nl/2012/07/10-dingen.html

groetjes Yvonne

Rita said...

My LO http://scrapperita.blogspot.it/2012/08/childs-play-challenges-story-book.html
thanks