Wednesday, November 07, 2012

Dare #96 / muziek

En toen was het alweer november, de klok is een uur terug gezet zodat het alweer vroeg donker is. Tijd om de kaarsen aan te steken en lekker te gaan scrappen misschien wel met een lekker muziekje op de achtergrond! Het thema voor deze dare is muziek, iedereen heeft wel iets met muziek je houdt van een bepaalde soort muziek of je houdt van allerlei soorten muziek, misschien bespeel je een instrument of speel je in een band, of je kent iemand die in een band zit, kinderen zijn ook altijd gek op het spelen met muziekinstrumenten. Zo is er in ieders leven wel wat met muziek waar je een leuke herinnering aan hebt en waar je graag over wilt scrappen.

Deze maand hebben we 2 gastdesigners, allereerst Els en daarnaast ook Rosalien die vorige maand niet mee kon doen omdat ze op vakantie was, maar deze maand kunnen we wel van haar mooie layouts genieten! 


Els heeft gescrapt over haar zwager die in een rockband zit en op deze foto is te zien  met zijn zoontje die met zijn eigen gitaartje zijn papa immiteerd.Rosalien heeft een mooie en ook wel emotionele layout gemaakt ter nagedachtenis van haar overleden hond met de tekst van een lied die zij achter de foto heeft geplaatst.
De uitwerkingen van het designteam

Astrid heeft gescrapt over de band die 12 1/2 jaar geleden op haar bruiloft speelde en die ze onlangs weer zag optreden.


Danielle's layout laat zien hoe de muziekinstrumenten van haar mannen mooi gebruikt konden worden tijdens een fotoshoot !


Op de layout van Cynthia staat een hele fanfare op de foto, deze fanfare kwam per ongeluk bij hun voor de tent 's morgensvroeg, een echte 'wake up call'.


Jolanda was afgelopen zomer op het standfestival Zand en maakte daar deze layout over.


Mandy heeft miniboekje "We love music" gemaakt met daarin familie foto's van vroeger en nu over het maken van muziek in haar familie.


Petra haar bijdrage gaat over hun jukebox en heeft op haar layout een echt single'tje verwerkt.


Yvonne heeft gescrapt over welke muziek zij zoal leuk vindt, maar het alleleukst vindt zij naar een optreden van haar zoon gaan die de zanger van een band is.


Heb je na het zien van deze voorbeelden ook zin om over dit onderwerp te scrappen en daar misschien iets mee te winnen, plaats dan voor 6 december een link naar je uitwerking in een berichtje op deze blogpost en je maakt kans om gastdesigner te worden of deze RAK te winnen!


Veel scrapplezier namens het Dutch Dares designteam !

11 comments:

Petra said...

Het is een blogpost geworden waar muziek in zit Yvonne.
Het ziet er super uit meiden en Els en Rosalien bedankt voor jullie prachtige bijdragen!

Cynthia van der Wilk said...

Yvonne, wat een leuke RAK heb je samen gesteld. Ik blijf het iedere keer weer jammer vinden dat ik zelf geen kans mag maken op deze prijs. ;) Mooi geschreven en wat een mooie muziek collectie op een rij.

Sandra said...

Mooie lo's, leuke uitdaging, super rak! Bedankt weer voor de inspiratie!

Else-Marie said...

super gaaf thema! hier wil ik zeker te weten een LO bij maken:) ook het designteam complimenten!
Else-Marie

Monique Helfrich said...

Geweldig! En wat verschillend allemaal en o je zal toch zelf een jukebox hebben.... zalig!

Jolanda said...

Wat een super leuke blogpost is het geworden!! Mooie RAK is er te vinden!

Groetjes Jolanda

Els Maria said...

Denk even eerst aan dat leuke liedje van The Elephant Parade van Junglebook. Denk dan aan 10 vier-jarigen die op een rijtje proberen een olifant na te doen maar die niet meer durven bewegen als ze merken dat er 50 oma's naar hen zitten te zien met 50 fototoestellen, en dan heb je genoeg inspiratie om deze scrap te bekijken :-)

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/photo.php?fbid=299232306847763&set=a.292602994177361.57020.292600730844254&type=1&theater

Sabine said...

Leuke opdracht. Hier is mijn inzending:
http://creatieveknutsels.blogspot.com/2012/11/dutch-dare-96.html

Sabine

Amy Voorthuis said...

Hi wat een super leuke challenge ik ben vandaag gelijk aan de slag gegaan en hier is mijn lo: http://amyvoorthuis.blogspot.nl/2012/11/your-song-by-elton-john.html
Hopelijk vinden jullie het leuk groetjes Amy :)

Jenneke said...

Super leuke dare weer! Het was hoog tijd om weer eens mee te doen, dus mijn layout is te zien op mijn blog
http://jenneke-justwhoiam.blogspot.nl/2012/11/dutch-dares-en-meer.html

XXXJenneke

Anonymous said...

Hallo allemaal! Deze keer is het eindelijk weer gelukt om mijn layout op tijd af te hebben. Op de foto zie je mij met mijn cello, een andere hobby van me waar ik ook veel tijd aan besteed.

http://i1264.photobucket.com/albums/jj498/elsjepost/30-11-12Layout2-1Music.jpg

Liefs Else-Marie