Wednesday, March 06, 2013

TATARATAAAA Dutch Dare #100!

Wat?! Zo zijn we na zes jaar Dutch Dares aangekomen bij onze HONDERDSTE DARE!!!
Dat voelt toch eigenlijk wel een beetje als een verjaardag!! En dus willen we dat heel graag vieren, met jullie!
Want de Dutch Dares zouden niet bestaan zonder het enthousiasme waarmee onze volgers ons steeds weer komen bezoeken. En jullie schitterende creaties elke keer, geïnspireerd door onze dares.
Dank jullie wel hiervoor!

Natuurlijk is er een dare, maar er is nog veel meer. Graag nodigen we jullie uit voor een bloghop! We hebben een aantal geweldige sponsors die mooie prijzen beschikbaar hebben gesteld... Deze prijzen vind je hier op ons Dutch Dare blog, let op, deze prijzen kunnen alleen binnen Nederland verzonden worden! (These prizes can only be sent within the Netherlands).

Door mee te doen aan de bloghop, verzamel je op iedere blog letters. Je leest er vanzelf naar welk blog je vervolgens verwezen wordt. Als je 12 letters hebt verzameld in totaal, probeer dan te puzzelen om te ontdekken om welk woord het gaat! Dat woord laat je natuurlijk niet achter in de comments onder onze blogpost, dat zou het wel héél makkelijk maken voor de andere blogbezoekers :) Als je het woord geraden hebt dan doe je het volgende:
* Mail ons het woord inclusief je naam en woonplaats.
* Als je een facebookaccount hebt, ga naar de Dutch Dares fanpage en klik op LIKE
* En als je de mogelijkheid hebt, wordt volger van ons blog via Google Friend (zie rechts in menubalk)

Om mee te doen aan de bloghop hoef je niet persé zelf iets te maken geïnspireerd door deze 100ste dare, maar doe je dat wel, dan gaat je naam maar liefst 2x in de hoge hoed als we onderstaande prijzen gaan verloten, leuk hè?
Tijdens de bloghop zul je ontdekken dat óók sommige van onze designteam leden een prijsje zullen verloten. Die verloting staat los van de prijzen hier. Op de blog zelf zul je lezen wat je kunt doen om kans te maken op zo'n prijsje! Sommige van deze aparte prijsjes zijn wèl open voor internationale bezoekers!

Dutch Dare #100 luidt.... Kies een dare uit de lijst met Dutch Dares en maak een layout of project geïnspireerd door die dare, exclusief voor het Dutch Dare blog!
(Je layout/project mag dus nog niet éérder zijn gemaakt/gedeeld op blogs of fora en alleen meedoen met de Dutch Dare challenge!). Laat vóór 31 maart een link achter in de comments hieronder, dan kunnen wij hem gaan bewonderen! Als je comment niet meteen te zien is, geen paniek, deze maand kijken we eerst de comments na voordat ze verschijnen!


Onze designteam leden hebben ook elk een dare uit de oude doos gekozen en daar een uitwerking van gemaakt! Daarnaast zijn ze óók nog eens aan de slag gegaan met een hele leuke schets voor een kaart. De uitwerkingen van de kaartschets vind je terug op hun blog. Natuurlijk zouden we het geweldig vinden als je meedoet aan onze 100e dare en de bloghop. De kaart maken ben je helemaal vrij in, dat hoef je niet te doen, maar mag natuurlijk wel!

Natuurlijk hebben we ook een gastdesigner deze maand, dat is Marianne! Wij bedanken haar voor haar creatieve bijdrage!

Marianne maakte een layout geïnspireerd door Dare #93 Je favoriete vakantiefoto!


Astrid koos voor Dare #89  Mijn eerste...Cynthia viel voor Dutch Dare #77 Je favoriete DisneyfiguurDaniëlle ging voor Dare #95 met allemaal patterned papers Jolanda koos Dare #93 en scrapte haar favoriete vakantiefoto!Mandy gooide Dare#5 Tijdschrift in the remake en koos een bladzijde uit een tijdschrift als inspiratie.

Marsha ging helemaal los met patterned paper op basis van Dare #95Mirjam liet haar oog vallen op Dare#26: 1 jaar...Monique maakte een digitale layout met Dare #39 Huisdieren


Petra werd geïnspireerd door Dare#51: WinterEn Yvonne houdt van Holland en ging voor Dare#69En wat valt er dan te winnen?!
Verzamel 12 letters verstopt achter de koe: twee ervan krijg je meteen al van ons, de rest zul je vinden via de bloghop! Als je puzzelt en het woord raadt, dan mail je het woord aan ons, met je naam en woonplaats, wordt fan van de dutchdare page op facebook en (indien mogelijk volger via Google Friend en anders de nieuwsbrief).
Alle juiste inzendingen (deadline 31 maart) gaan in de hoge hoed bij onze verloting aan het einde van de maand. En heb jij dus óók nog onze Dare gemaakt van deze maand, dan maak je dubbel kans!!
De winnaars worden op 3 april allemaal bekend gemaakt.

Een warm welkom voor onze sponsors! Ook in de rechtermenu balk kun je naar hen doorklikken om meer over hen te weten te komen...

HOBBYCOMPLEET DE DUIF!Hobbycompleet De Duif in Leeuwarden is een gezellige winkel met een oppervlakte van maar liefst 280m2 , ingedeeld in 2 afdelingen. Het ene gedeelte vol met hobbymaterialen zoals scrapbooking, stempels, kaarttechnieken en nog veel meer. In het andere gedeelte verkopen ze alles op het gebied van teken- en schildermaterialen. Ook hebben ze nog een ruimte van 80m2 die voor workshops wordt gebruikt. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart zijn er open dagen met demonstraties, make & takes en een super kortingsactie (ook in de webwinkel!).) Dit is de mooie prijs die zij ter beschikking hebben gesteld:DE FOTOFABRIEK.NL!

Hét adres voor digitale prints, of het nu gaat om een digitaal samengesteld fotoboek, een mooie kalender of canvasdoek! Maar ook voor agenda's, posters en visitekaartjes ben je bij hen aan het juiste adres!

Fotofabriek.nl stelt een vierkant hardcover deluxe fotoboek ter beschikking van 21x21 cm met 24 pagina's en nemen ook de verzendkosten voor hun rekening! (Boek op basis van standaardpapier, mocht je extra wensen hebben zoals hoogglans papier of meer dan 24 pagina's, dan worden alleen die extra kosten in rekening gebracht).Wij scrappers houden van de mooie verhalen achter onze foto's. De sieraden van A Beautiful Story hebben elk ook een prachtig verhaal! Laat je meevoeren naar verre landen en ontdek het verhaal achter jouw sieraad van fantastisch vakmanschap, tot eeuwenoude symbolieken, tot bijzondere materialen en de geweldige makers ervan.

A Beautiful Story heeft onze drie prachtige armbanden en 2 schitterende kettingen gegeven om te verloten onder onze blogbezoekers!

Als je meer over hen wilt weten, of over hoe jij hen kunt helpen om nóg meer creatief vakmanschap een kans te geven, ga dan eens een kijkje nemen op hun site!
Dit zijn de prachtige sieraden die we hebben ontvangen:REVLIE.NL!


In Revlie's shop vind je allerlei producten op het gebied van mixed media. Ze maakt zelf prachtige mixed media canvassen en daarvan laat ze mooie ansichtkaarten of kerstkaarten drukken en ze maakt er A4 prints van. Ook kun je er terecht voor unieke handgemaakte notitieboekjes die een hoog heb-gehalte hebben!
Revlie stelt een setje prachtige ansichtkaarten beschikbaar en één PDF van een tutorial om te leren hoe je zelf een mixed media canvas maakt!

Ben je klaar voor onze bloghop? Ja? Hier krijg je alvast twee letters cadeau!

Letters D & L!


En weet je, we doen er een leuke schets bij, voor een kaart. Tijdens de bloghop zul je verschillende uitwerkingen ervan vinden ter inspiratie!
HOP DAN NU NAARRRRRR: ASTRID

Veel plezier!!!
Feestelijke groeten,
van het Dutch Dares Team
ps. mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag ;) 


38 comments:

Cynthia van der Wilk said...

Wat een feest om te lezen dit zeg. Een geweldige blogpost en een geweldige verzameling van creaties en prijzen. Sponsors bedankt voor het sponsoren van deze 100e dare. Deelnemers, veel plezier met bloghoppen, succes met puzzelen en ik ben benieuwd naar jullie favoriete dare.

Petra said...

Trots op de 100e dare maar ook trots op deze blogpost (want het heeft "wat" aan voorbereiding gekost!!). Superleuke prijzen van onze sponsors en natuurlijk heb ik zelf al langs alle blogs gehopt: wat een feest om te zien en wat een gave RAK's. Enjoy!

Monique Helfrich said...

Hoera voor dit feestje! En een speciale felicitatie voor Mandy & Daniëlle die ooit het initiatief namen voor Dutch Dares; dikke zoen voor jullie! En nu HOP naar een volgend blog. Fijne feestdag allemaal!

Astrid said...

Waar is het feestje? Hier is het feestje! Iedereen succes met de blogspot. Sponsors bedankt! En Danielle en Mandy een speciale felicitatie voor jullie omdat dit toch jullie kindje is, waar we nu met z'n 10en voor zorgen :)

Laura said...

gefeliciteerd met jullie 100e dare.
Wat een leuke actie ik ga hier vandaag eens voor zitten.
ik heb zojuist de kaartsketch gemaakt. Ga hem meteen op mn blog zetten.

Groetjes Laura

Jenneke said...

Allereerst gefeliciteerd met dit jubileum!! 100 Dares, een echte reden voor een feestje!!
En wat een heerlijke prijzen heb jullie allemaal voor ons verzameld, zeg! Super!
En ook weer zoveel inspiratie door al die verschillende layouts!
Ik kan niet wachten om mijn bijdrage aan dit feestje te gaan maken!

XXXJenneke

Jane said...

Gefeliciteerd met jullie 100e dare.En wat een super prijzen hebben jullie om weg te geven wat goed dat er toch nog sponsors zijn die dit willen doen.

Anonymous said...

Gefelicteerd met de 100ste! Wat een boel werk steken jullie er in. Dankjewel!

Life in Colors said...

Gefeliciteerd met jullie 100ste dare !
Het ziet er allemaal super leuk en gezellig uit, genoeg inspiratie en ik denk dat ik nu even ga hoppen :-)

Margot said...

gefeliciteerd meiden met jullie 100e! ik ben trots op jullie!

Rita said...

happy #100!

my LO
http://scrapperita.blogspot.it/2013/03/childs-play-challenges-classic-tv-show.html

anja curvers said...

Gefeliciteerd met jullie 100ste dare leuk, leuk. En altijd leuk zo'n bloghop ik ga hoppen.

Tamara said...

Gefeliciteerd met jullie verjaardag.. 100 uitdagingen.. wow!! Leuke uitwerkingen van de challenges.. xx Tamara

scrapsylz said...

Gefeliciteerd met de 100e!! Eerste flinke mijlpaal is bereikt! Ga zo door!
Nu nog even tijd vinden voor de hop en de dare (die heb ik al uitgezocht en de foto's ook), maar gelukkig heb ik nog even!
Leuk, leuk, LEUK!!

Unknown said...

Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

M@risk@ said...

Van harte gefeliciteerd met jullie 100e Dare. Wat een werk hebben jullie van dit feestje gemaakt, ga zeker een bijdrage leveren en nu maar "hoppen". Ik heb het een eer gevonden om voor Dare #50 gastdesigner te zijn geweest, dat was in december 2008.
Fijn weekend allemaal.

Jolanda said...

Wat een feest van een blogpost! Sponsors bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijzen!

Monique said...

Gefeliciteerd met jullie jubileum!! Ik ga eens op mijn gemak hoppen en natuurlijk kijken of ik een leuke dare kan maken!! Ga zo door!

Hanna said...

Super leuke dare!
Hierbij de inzending van Trevor:
http://scrappiekat.blogspot.com
Groetjes van Hanna

Hanna said...

Super leuke dare!
Hierbij de inzending van Trevor:
http://scrappiekat.blogspot.com
Groetjes van Hanna

scrapsylz said...

Gefeliciteerd met jullie 100e dare! Wat een feest om al jullie blogs te bezoeken!! Ga zo door!
Uiteraard doe ik ook weer mee, ik heb gekozen voor dare nr. 70 jeugdherinnering. De uitwerking vind je hier:
http://scrapsylz.blogspot.nl/2013/03/treasured-memories.html

Unknown said...

Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik heb dare 48 gemaakt: http://leukedingenvaningen.blogspot.nl/2013/03/challange-100-dutch-dares.html

anja curvers said...

Heb veel plezier gehad met het hoppen veel inspiratie gezien en het woord gevonden en gemaild. Heb inmiddels ook de dare en de kaart gemaakt zie HIER;
Dare # 93 http://scrappietoo.blogspot.nl/2013/03/dutch-dares.html

Riky said...

allereerst proficiat met deze mijlpaal 100 keer is geweldig.
vanmiddag heb ik het kaartje gemaakt en op mijn blog geplaatst.
http://rikyscrapsite.blogspot.nl/2013/03/dutch-dare-100.html

groetjes Riky

Life in Colors said...

En nog een keer gefeliciteerd met jullie gezellige blog en hier is mijn inzending voor de 100ste dare, ik heb dare #90 gebruikt.
http://bearfamilysscraps.blogspot.nl/search/label/dutch%20dares

Susanne said...

jeetje 100 dare's alweer...ik kijk heel vaak en doe leuke ideeën op!
Leuk ook de BLOGHOP...nu nog puzzelen welk woord er staat...pppfff.
groeten Susanne

Susanne said...

gefeliciteerd met jullie 100e dare!
Ga vooral zo door...inspiratie genoeg zie ik wel.
Ik heb een bezoekje gebracht tijdens het bloghoppen, nu nog puzzelen voor het woord(ppfff).

anja curvers said...

Nogmaals van harte gefeliciteerd heb met veel plezier gehopt en veel inspiratie opgedaan en het woord geknutseld en verstuurd. Heb ook de dare gemaakt namelijk dare # 93 favoriete vakantiefoto en uiteraard ook de kaart.
Jullie vinden beide HIER; http://scrappietoo.blogspot.nl/2013/03/dutch-dares.html

Monique said...

Leuk hoor om zelf een dare te mogen kiezen, mijn bijdrage: http://bloem-monique.blogspot.nl/2013/03/5-dec-decoration.html

Jenneke said...

Mijn bijdrage aan jullie feestje staat online!
Nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor zoveel inspiratie!!

http://jenneke-justwhoiam.blogspot.nl/2013/03/het-feestje-van-dutch-dares.html

XXXJenneke

Janine said...

Met heel veel plezier de bloghop gedaan!
Mijn kaart en foto van mijn knutsel hoekje staan online!
Van harte met de 100ste dare!!!

http://frutselsenknutsels.blogspot.nl/2013/03/dd.html

Groetjes

Else-Marie Post said...

Gefeliciteerd! Echt heel leuk dat jullie dit feestje hebben. Ik ken Dutch Dares nog niet zo lang maar ik krijg er wel inspiratie van:)
De hele bloghop heb ik gedaan, nu puzzelen en mailen. Dat wordt nog even lastig..;)
Ook heb ik een uitwerking van de sketch en dare gemaakt. Je kan ze vinden op: http://scrapelsje.blogspot.nl/2013/03/100-dutch-dare.html
~Veel liefs Else-Marie~

ScrapsEls said...

Mijn deelname:
http://scrapsels.com/2013/03/24/glamour-puss/

Viv said...

Van harte met de 100e dare! Leuk om weer eens mee te doen.
Mijn LO is hier http://vivscrapaholic.blogspot.nl/2013/03/feestje-dd.html
te vinden.

Groetjes Viv

Angèle said...

Ook van mij van harte gefeliciteerd met dit heugelijke feit!
Hier is mijn bijdrage:http://www.scrapmood.blogspot.nl/2013/03/dutch-dares-feestje.html

Groetjes, Angèle

Colinda said...

Van harte gefeliciteerd!!! Honderd dares en zes jaar lang, dat is niet niks en zeker een feestje waard.
Ik heb gekozen voor Let's party en de uitwerking staat hier:http://colindascreaties.blogspot.nl/2013/03/100ste-dutch-dare.html
En ik hoop dat jullie nog zes jaar doorgaan en de 200 halen!!

Groetjes Colinda

Susanne said...

ik heb een layout gemaakt maar nu kan ik opeens niet op mijn eigen blog komen...schijnt iets verandert te zijn?!? Probeer het later vandaag en anders maar pech gehad.

Sandra said...

Gefeliciteerd met al 100 dares! Hoewel ik te laat ben met insturen wil ik jullie toch mijn lo laten zien!
http://scheepstra.blogspot.nl/2013/04/eva-acda-en-de-munnik.html

Groetjes Sandra