Wednesday, May 15, 2013

Schets #62

De meimaand heeft veel vakantie- en feestdagen en gelukkig wordt de temperatuur ook steeds beter. Het is een periode waarin we veel foto's maken maar minder tijd vinden om te scrappen omdat de vrije tijd nu meer buitenshuis wordt doorgebracht. Maar... het tv-seizoen loopt daarentegen weer op z'n eind dus wie weet scrappen jullie juist meer 's avonds. Hoe dan ook, we hopen jullie ook dit voorjaar weer genoeg inspiratie te geven om alle foto's te verwerken in layouts.
En over feestdagen gesproken... wij geven 2 personen weer een reden voor een feestje: Sabine wint de leuke RAK van Jolanda en Astrid (BearFamily) nodigen we uit volgende maand onze gast-designer te zijn. Gefeliciteerd! Neem alsjeblieft allebei even contact met ons op via dit mailadres.

Voor de schets van deze maand zijn jullie vrij in de keuze van het aantal foto's. In de schets worden al suggesties gegeven maar als jij er 30 in kwijt wilt, is dat natuurlijk ook prima. Schiet het wel gelijk lekker op met het scrappen van vakantiefoto's ; )

Sandra maakte 2 layouts bij de schets en de mooie foto's van haar schetslayout 'Trots' passen ook prima bij de Dare van deze maand: JONG, wat een jonkie zien we daar in de armen van grote broer. Wij danken Sandra heel hartelijk voor haar bijdragen als gast-designer.
  

De meeste DT leden kozen voor het toepassen van meerdere foto's in deze sketch:
Cynthia
Daniëlle
 Marsha
 
 Mirjam
 Monique (digitaal)
Een kaart van Petra
 
Yvonne
Laat je weer inspireren door deze schets en onze layouts en doe mee. Vermeld vóór 18 juni een link naar jouw schets- of dare-layout in een reactie op de betreffende blogpost en maak kans een maand gast-designer te zijn of om deze RAK te winnen.
Veel scrapplezier gewenst!

8 comments:

Petra said...

Wat een heerlijke blogpost Monique! Sandra bedankt voor 2 prachtige layouts en Astrid en Sabine van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!

Life in Colors said...

Hey wat leuk dat ik guest designer mag zijn volgende maand, dank jullie wel !!!

groetjes Astrid de Beer

Sandra said...

Wat een mooie en verschillende lo's zijn er gemaakt!

Bedankt dat ik gastdesigner mocht zijn. Ik vond het erg leuk om te doen!

MirjamC said...

Mooie blogpost monique! En natuurlijk ook weer mooie uitwerkingen meiden! Winnaars gefeliciteerd!

Unknown said...

Wat een leuke blogpost met heel veel foto's op de layouts verwerkt! En Astrid en Sabine gefeliciteerd!

Klaske said...

Bijgaand de link naar mijn uitwerking, heb m alleen wel behoorlijk omgegooid... Hoop dat er nog wat te herkennen valt ;-)

http://kdscrap.blogspot.nl/2013/05/schatgraven.html

Els Maria said...

Ik zocht al een tijdje inspiratie voor een baby-bezoek scrap.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=375767415860918&set=a.292602994177361.57020.292600730844254&type=1&theater

Rita said...

my LO
http://scrapperita.blogspot.it/2013/06/scrapper-della-notte-u-no-patterned.html
thanks