Wednesday, September 04, 2013

Dare #106: De Waarheid...

Welkom in September! De eerste paddenstoelen schieten uit de grond tijdens een bijna-hittegolf deze week!
Veel te heet natuurlijk... om te scrappen op zolder. Dus pak die tote en verplaats je -met minimaal Factor 30 ingesmeerde- lovely zelf en je mooiste scrapspulletjes naar de tuin. Zit je? Tof.
Met het risico dat het zelfs hier beneden te heet onder je voeten wordt, dagen we je uit tot:
Waarheid
Jouw waarheid, of die van een ander, of die van je omgeving. Dè waarheid bestaat toch niet, maar deel dan met ons in ieder geval jouw smeuïge versie ervan. Of misschien gaat jouw layout wel over Beleefheid in tegenstelling tot de Waarheid, want je bent heel net opgevoed. Of grijp je de kans om jezelf of een ander de waarheid eens te zeggen! Of werd de waarheid pijnlijk verdraaid? En joh als er iets vermoeiend is, dan is het jouw eigen waarheid verhullen, dat waar jij echt over gaat, dus voor de draad ermee...

Het designteam ging je voor, zwetend en zwoegend hoor als je het wilt weten en zo heet was het de afgelopen dagen niet!

Astrid trapt af met de waarheid over hoe haar kereltjes elkaars grootste fan zijn en gelukkig, zoals het hoort tussen opgroeiende broertjes, elkaar af en toe het licht in de ogen niet gunnen...Cynthia maakte een layout die zo mee kan in het promomateriaal van Greenpeace: Is het waar dat de aarde aan het opwarmen is? Of is dat maar een fabeltje? Bepaal zelf als je haar layout ziet.Daniëlle vond een mooie quote die goed past bij wat zij heeft geleerd over vriendschap en vriendinnen, dat kwaliteit niets met kwantiteit te maken heeft.
 


Mandy vertrouwt op de wijsheid van Elvis Costello, dat Waarheid vele gezichten kent en dat dat uiteindelijk inzicht en groei brengt. Ook al vindt ze dat de waarheid dan soms tijdelijk toch wel auw doet;-)


Marsha legde haar waarheid prachtig vast in een transparante envelop met verborgen journaling, want laten we eerlijk zijn: dit blijft internet mensen.Mirjam koos voor een kleurige waarheid, waar wij, stelletje scrappers, het roerend mee eens zijn. Voor het gemak hebben we de stelling niet aan onze minder creatieve huisgenoten voorgelegd.


Monique heeft een kijkje gegeven achter de schermen van een briljante foto! Een echte fotograaf wringt zich in allerlei bochten tijdens het fotograferen (of daarna, in photoshop...)Petra gebruikte een schitterende foto die zo op een kaart kan. Helaas krijgt ze al een tijd zelf een set kaarten in haar hand gedeeld die het leven tot een wel heel oneerlijk spel maken. Een mooie layout, met een donker randje.Yvonne koos voor een hele leuke quote en bij het zien van deze foto hadden wij met het team ook heel graag op die locatie gezeten. En we willen weten waar ze die geweldige stempel vandaan heeft.Ben je geïnspireerd om jouw Waarheid vast te leggen? Laat ons dan vóór 1 oktober in de comments weten waar we je layout kunnen vinden, je dingt dan namelijk mee naar Of de onderstaande Vintage Back to School RAK Òf we kiezen jou als gastdesigner voor de maand oktober!Beat the heat and scrap mee!
Groetjes van het Dutch Dare Team

12 comments:

Monique Helfrich said...

Wat een prachtige woorden Mandy en wat een diversiteit weer aan layouts. Geweldige Dare! En dat ik smelt bij het zien van die mooie Rak is bij lange na niet zo erg als het smelten van het gletsjer-ijs - daar word ik gewoon verdrietig van...

Margot said...

Geweldige blogpost, mijn complimenten meiden!

MirjamC said...

Wat een geweldig leuke blogpost is dit geworden mandy! Een best wel moeilijke dare, maar wat een prachtig werk is daar uit gekomen!

Cynthia van der Wilk said...

Mooi geschreven en wat een mooie verzameling van layouts.

Petra said...

De waarheid is dat het mij zonder jullie niet was gelukt om hierover een layout te maken. Bedankt voor de support en een bijzondere uitdaging.

Mandy complimenten voor het schrijven en bedenken van een prachtige dare!

Unknown said...

Wat een mooie lay-out's zo bij elkaar en wat een leuk geschreven blogpost!

Sandra said...

Een hele leuke uitdaging en wat een mooie lo's!

Mijn uitwerking kun je hier vinden:
http://scheepstra.blogspot.nl/2013/09/mijn-lieve-meiske.html

Jenneke said...

Wat een leuke uitdaging weer. En wat een prachtige, inspirerende voorbeelden!

Hier kun je mijn bijdrage zien:
http://dutchdares.blogspot.nl/2013/09/dare-106-de-waarheid.html

XXXJenneke

piwee said...

hier kun je mijn twee bijdrage zien
http://piweescrap.blogspot.nl/2013/09/dutch-dares.html
groetjes petra

Anonymous said...

Hallo allemaal!!

Tsjah, het is de waarheid: ik ben helemaal verslaafd aan de producten van Sabon. Ik kan niet in de winkel komen, zónder iets te kopen... Vandaar mijn LO:

http://s1356.photobucket.com/user/Bastiana_van_Heemskerk/media/Dutch%20Dare%20106/c5ac61ad-9549-458a-b7e4-3e9b81efd9c0_zps79b673f5.jpg.html?sort=6&o=0

Veel scrapplezier allemaal!
Groetjes Bastiana

Els Maria said...

Ik hou wel van dit soort dares ... kan je door je verzameling foto's bladeren en ze eens vanuit een andere invalshoek bekijken...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=420555224715470&set=a.292602994177361.57020.292600730844254&type=1&theater

Colinda said...

Niet zo diepgaand als van sommige leden van het team maar toch al moeilijk genoeg voor mij.
http://colindascreaties.blogspot.nl/2013/09/de-waarheid-is.html

Groetjes Colinda