Wednesday, September 03, 2014

September dare #117 foto-inspiratie

De scholen zijn weer allemaal weer begonnen en bijna iedereen is weer terug van vakantie. Wij hebben bij de DutchDare ook een maandje scrapvakantie gehouden en gaan nu vol frisse moed weer aan de slag met herinneringen vastleggen.

De dare van deze maand is een foto-inspiratie, we hebben de volgende foto van pinterest als inspiratie gebruikt voor onze layouts.
Hier is de link naar de originele foto.

Je mag natuurlijk weer helemaal zelf bepalen waardoor je geïnspireerd bent: de kleuren, de foto's, de compilatie, de vormen , de sfeer, het onderwerp en ga zo maar door.

Dit is het resultaat van onze gastdesigner Laura, die zich heeft laten inspireren door het thema Parijs:


En ons design team:
Astrid

Cynthia

Danielle

Jenneke

Mirjam

Monique

Petra

Vivian

Yvonne


Zien jullie wat voor inspiratie iedereen uit de foto gehaald heeft? Genoeg voorbeelden om mee te doen met onze dare, wij zouden het in ieder geval heel leuk vinden. En je kan er ook nog mee winnen, of je kan onze gastdesigner voor de maand november worden of een leuke RAK winnen. Niet vergeten tot 13 oktober heb je de tijd om je creatie te linken in de comments!!

En nog even een reminder: jullie hebben nog tot 16 september de tijd om mee te doen met de waterverf-dare en/of de schets van juli, dan kun je nog meedingen voor deze RAK:

of onze gastdesigner voor oktober worden.

Dus pak je schaar, lijm, papier en foto's en aan de slag maar!

groetjes van het Dutch Dares design team.

5 comments:

Laura said...

wat een leuek uitwerkingen allemaal.

Groetjes LAura

Je@net said...

Wat een leuke voorbeelden nav de foto!

Margot said...

Een blogpost met mega-veel inspiratie!

Viv said...

Weer een leuke post met veel leuke uitwerkingen!

Else-Marie Post said...

Ik heb me laten inspireren door de gele met grijze kleuren en het tweede plaatje van links onderin. Daar heb ik het motief van gebruikt:) Mijn uitwerking vind je op pinterest:

http://www.pinterest.com/pin/346003183845347248/

Groetjes!