Wednesday, December 03, 2014

December Dare #120


2014 is bijna voorbij, 12 maanden echt een heel jaar alweer !

Wat zullen we allemaal weer een hoop herinneringen hebben vastgelegd om mee te scrappen, waarschijnlijk meer dan we in heel  2015 kunnen verwerken.
Het design team had er genoeg om uit te kiezen, hieronder zie je hun mooiste moment van het afgelopen jaar, want onze dare is om je mooiste moment van 2014 te scrappen !

Dit was het mooiste moment van onze gastdesigner Else-Marie Post, haar verloving op 3 mei !Het designteam heeft voor jullie een aantal voorbeelden ter inspiratie gemaakt.

Cynthia

 Danielle

Mirjam

Monique

Petra
 
 
Vivian

Yvonne

En natuurlijk maken jullie ook deze maand weer kans op 1 van onze prijzen. Misschien kiezen we jou wel uit om een maand deel te nemen als gastdesigner. Of win je deze leuke december prijsDus doe je best, laat bij dit blogbericht een reactie achter met daarin de link naar jouw creatie. Jullie hebben tot 1 januari de tijd om je blogpost te linken. 

Succes!

5 comments:

Cynthia van der Wilk said...

Wat een leuke prijs zeg. Als het mocht zou ik zo meedoen, Danielle. :)

Scrapping with thamar said...

Wat een mooie lo zijn er weer gemaakt. En de prijs is ook super.

Miranda Mols Stampin Utopia said...

Ons mooiste moment...onze familie vakantie in Turkije.... ik heb een PL layout gemaakt...(geen idee of dat mag trouwens) De 2de foto stuur ik in.
http://stampinutopia.blogspot.nl/2014/12/in-love-with-project-life.html

Petra said...

Wat een mooie dare: stil staan bij de positieve dingen uit het afgelopen jaar. Dat zouden we allemaal moeten doen en daarom extra leuk om te zien dat de eerste bijdrage al binnen is.
Inspiratie weer alom en onze gastdesigner heeft haar verloving ongetwijfeld met veel plezier gescrapt. Prachtig.
De RAK is helemaal in stijl en weer de moeite waard!

Unknown said...

Een leuke uitdaging! Ik doe mee met deze layout; Senn wilde met carnaval als piraat verkleed gaan. Dat zei hij een week daarvoor dus nog snel even aan de slag gegaan om een piraten-verkleedekleren te maken met deze stoere foto als resultaat.
http://beetjevandit.blogspot.nl/2014/12/piraat.html