Wednesday, September 02, 2015

September dare #127, hout

Voor we de nieuwe dare bekend maken, hebben we helaas een minder leuke mededeling. 3 van onze designteam leden hebben aangegeven het team te verlaten. Dit omdat ze nog meer verplichtingen hebben en zich hierop willen storten. We willen Martine, Johanna en Vivian, heel erg bedanken voor jullie mooie bijdragen keer op keer. Dit betekent ook dat ons team flink aan het uitdunnen is. En daarom zijn we op zoek naar nieuwe designteam leden. Denk jij dat je goed in ons team past? Mail ons dan. Stel je in de mail voor, stuur wat foto's van je werk en een link naar je blog mee. De voorwaarden is namelijk wel dat je een blog hebt zodat je de Dutch Dares daarop kan promoten.

Dan nu de dare.....

Na een ontspannende break zijn we allemaal wel weer toe aan een nieuwe uitdaging. Nu de dagen korter worden en het buiten wat koeler aan het worden is, dagen wij jullie uit om de scrapbook spullen weer uit de kast te halen. Dit keer is het thema van de challenge "hout". Het designteam heeft mooie voorbeelden voor jullie gemaakt. Maar voordat we die laten zien, wil ik Brigitta bedanken voor haar mooie bijdrage.


Dan nu de layouts van de design team leden.

Cynthia


Johanna

Elly


Natuurlijk hebben we ook weer een prijs te vergeven. Je maakt kans om een maandje mee te draaien als gastdesigner. Of je maakt kans op deze geweldige RAK.
Jullie hebben tot 6 oktober de tijd om mee te doen met deze challenge. Plaats je link via het linktooltje hieronder. Lukt dit niet, dan kan de link ook toegevoegd worden als bericht onder deze blogpost. 

En denken jullie nog aan de Schets dare #95? Inzenden kan nog tot 15 september

Veel plezier met het uitwerken van deze dare.

2 comments:

Marlieke said...

Wat jammer dat er zoveel DTleden stoppen. Bedankt allemaal! Het is een poosje geleden dat ik meegedaan heb, maar ik ben er weer eens. Leuke challenge!

Brendaxx said...

Mijn layout net gelinkt. Bedankt voor weer een superleuke uitdaging!