Wednesday, November 04, 2015

November Dare # 129 Grateful

De dare van deze maand is geinspireerd door de Thanksgiving!
Door mindfulness, door bewust aan het einde van elke dag stil te staan bij de mooie momenten van die dag en door die momenten te scapbooken zien we dat er veel is in het leven dat fijn is.

Iedereen heeft elke dag wel iets waar ze met een glimlach aan denken, hier even bij stil staan brengt een stukje bewustwording aan je dag. Hoe moeilijk het leven ook kan zijn, hoe groot de storm ook is waar je doorheen danst, wees dankbaar voor de mooie kleine dingen en je zult zien dat je de dag postitiever afsluit. Ik* doe het nu al een maand, in een van de moeilijkste uit mijn leven, en toch heeft het mij die maand veel positiviteit en mooie inzichten gebracht.

Scrapbooken is uiteindelijk ook het vastleggen van die momenten waar je blij van wordt, dankbaar voor bent of inzichten die je hebt gekregen (als scrappen je therapie is), lessons learned zogezegd.
We zouden het super vinden als je jouw moment scrapt en met ons deelt! 

Helaas hebben we nog geen contact gehad met onze gastdesigner deze maand Sanne ter Horst maar we hopen dit komende maand opgelost te hebben en dat ze dan alsnog meedoet. Maar gelukkig hebben we ons nieuwe Design Team lid Maja die vanaf deze maand met ons meedoet om jullie te inspireren! Enneh we zoeken nog steeds extra leden, dus denk je dat jouw stijl in ons team past mag je ons altijd verwijzen naar je blog en dan laten we je weten of jij het bent die we zoeken!Cynthia


    

Daniëlle


Maja Monique


PetraYvonneGeïnspireerd? Doe dan gezellig met ons mee en wie weet win jij de superleuke RAK van deze maand of word jij voor een maandje gast-designer bij de Dutch Dares. Je hebt tot 15 december !

Vergeet niet je uitwerking met ons te delen 

<script type="text/javascript" src="http://www.simply-linked.com/listwidget.aspx?l=b88cbf37-8f4f-4d85-9285-7a9eafae2dcb" ></script>


*grts, Daniëlle

1 comment:

Petra said...

Wat een bijzondere dare en uitwerkingen.
Dankbaar dat ik deel uit mag maken van dit team!
Maja welkom en wat een schitterende bijdrage heb je gemaakt.