Wednesday, January 27, 2016

Dutch Dares 2.0 Februari } een terugblik op de Liefde

We hadden in onze vorige blogpost aangegeven dat we de Dutch Dares een beetje willen vernieuwen: Dutch Dares 2.0. En afgelopen maand was het zover!! Hier is onze terugblik naar de uitwerkingen van de afgelopen maand, dare over de Liefde. 


Had je het gemist en weet je niet wat er veranderd is ? Hieronder leggen we het nog even uit !
We gaan nog steeds elke 1e woensdag van de maand een nieuwe Dutch Dare posten (niets nieuws daar) maar de de Dutch Dare zal vanaf nu bestaan uit een woord of quote en een schets.
De maand dare wordt gedeeld door een Design Team lid, niet meer hier op de blog maar gewoon op onze Dutch Dares Facebook  pagina, waarna de andere leden de uitdaging aangaan en in de loop van de maand hun uitwerking met jullie delen.

Iedereen, ja ook jij, kan eraan meedoen, wanneer je wilt gedurende maand en uiteraard zien we nog steeds graag je uitwerking die kun je op onze FB pagina delen of een link ernaartoe, iets interactiever dan vroeger dus. Daarna plaatsen we hier op onze blog een terugblik met alle layouts van de scrappers die zich hebben laten inspireren door de maandelijkse Dutch Dare. Zo krijgen we elke maand een leuke collage waarmee we elkaar kunnen inspireren!
Ikzelf, Daniëlle Slingerland heb ervoor gekozen om mijzelf elke keer uit te dagen door ook bij elke layout, met de restjes, een kaart te maken.
Als eerste Dutch Dare 2.0 heb ik in Februari voor het woord LIEFDE/LOVE gekozen. Een woordje dat klein is maar tegelijk zo allesomvattend en heel toepasselijk voor februari.
Ik heb op onze FB pagina iedereen uitgedaagd om om te scrappen of evt. een kaart te maken over een/je LIEFDE in je leven, je favoriete drankje, eten, dier, sport, seizoen etc. de mogelijkheden zijn eindeloos...No comments: