Wednesday, April 21, 2010

Sketch # 26

We hebben weer wat leuke dingen om te delen in deze post en dat zijn niet alleen superleuke uitwerkingen van onze nieuwe schets !

We hebben 4 nieuwe design team leden erbij om ons team te versterken, maar we verklappen er in deze post maar 2, ja we houden het spannend .... Deze week introduceren we Astrid  en Natasja, we zijn heel blij dat ze zo enthousiast waren om deel te nemen in ons team en kijken uit naar alle inspiratie die ze gaan laten zien hier.

Dit was onze sketch voor deze week


En dit zijn de uitwerkingen

AstridDanielle


EllemiekeKirsNatasjaHebben we jullie hiermee een beetje hebben geinspireerd ? Met de vorige sketch hebben we aardig wat mensen geinspireerd en het was moeilijk om een gastedsigner te kiezen dus hebben we het lekker met een random manier gedaan en dit is jeanet geworden. Kun je contact met ons opnemen ? Lijkt het je ook leuk om een keer om onze gast designer te zijn ? We willen graag zien wat je hebt gemaakt met deze schets ! Laat een link naar je werk achter bij de comments (van je blog, 2 peas of sistv) en wie weet ben jij dan gastdesigner bij de volgende schets.

3 comments:

Petra said...

Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinsten (want dat zijn ze zeker) en de superleuke layouts!!

Angelique said...

Gefeliciteerd met de nieuwe dt leden en mooie uitwerkingen van de schets!

Anonymous said...

Oh wow..lees nu pas dat ik de gast designer mag zijn...wat een eer!Dank je wel hoor!
En wat een fantastische nieuwe designers! Gefeliciteerd meiden!!
Gave schets en layouts...wat weer een super inspiratie!