Thursday, April 07, 2011

Dutch Dare # 77 ~ Wie is jouw Favoriete Disney Figuur ?De Lente RAK die wij in Maart hadden voor de deelnemers die zowel met de Dare als met de Schets hebben meegedaan in Maart gaat naar.... (tromgeroffel)....Annick !! Gefeliciteerd ! Annick mail je ons even ? De RAK die deze maand te winnen is zal bij de volgende sketch te zien zijn, maar vergeet niet met beiden uitdagingen van April mee te doen om hier kans op te maken !

Iedereen heeft wel een favoriet in een Disney film, er zijn al heel wat Disney/films voorbij gekomen. Mickey, Minnie, Donald Duck, Katrien, Goofy, Pluto, Sneeuwwitje, Doornroosje, Knabbel en Babbel, noem het maar op!

Of het nu komt door een bepaalde uitstraling, zijn of haar karakter in een Disney film, of doordat je een ontmoeting hebt gehad in het park zelf. De designteamleden hebben allemaal zo hun eigen inbreng in één van de Disney karakters weergegeven. Ook Annelies, onze Gastdesigner heeft een mooie layout gemaakt. Bedankt voor je deelname aan de Dare # 77, Annelies!

Het is zo een heel kleurrijk resultaat geworden !

Annelies


Astrid Danielle

Mandy


Johanna
Margot


Marsha


 Monique


 Natasja


Petra


 Vorige maand hebben we leuke inzendingen gehad n.a.v. de Dare en Schets. Wij nodigen Conny uit om in de maand Juni als Gast Designer met ons mee te doen !

Als het je leuk lijkt om een keer om onze gast designer te zijn, ga aan de slag met deze Disney Dare. Wij zijn erg benieuwd! De deadline voor deze Dare is 4 Mei. Laat een link van je inzending achter bij de comments (van je blog of 2 peas) of voeg het toe aan onze Gallery op flickr .


Veel plezier met het uitwerken van de Disney Dare!

Het Dutch Dare Design Team.

12 comments:

Kirsten said...

Erg leuk allemaal.....ik mis het nog wel een beetje. Ik ga zeker een keer meedoen.
Groetjes, Kirsten

Monique Liedtke said...

Wat een leuke, kleurrijke uitwerkingen weer en allemaal zo verschillend!! Annelies bedankt dat je hebt meegedaan, ik vind je layout geweldig!! En Conny, leuk dat je onze volgende gast designer bent!!!!

Anonymous said...

Hé, super tof, ik zie mijn naam voor het tromgeroffel staan. Ik kan het bijna niet geloven maar het is een ontzettend leuk gevoel. Ook deze uitdaging is weer leuk. spijtig dat ik geen disney foto's heb maar ik kijk wel al uit naar de volgende schets!
Annick

Margot said...

supersuperleuk! en bijna allemaal een andere favoriet! :)

Brendaxx said...

Wat een mooie en originele uitwerkingen allemaal!

Petra said...

Wat mij betreft mag dit een jaarlijkse Dare worden want ik vind het allemaal magische layouts! Annick en Conny van harte gefeliciteerd! En speciaal voor Annelies: superleuk gedaan!

marsha. said...

Stuk voor stuk vrolijk en prachtig!!!

Conny said...

Wow, wat leuk! Ja, natuurlijk wil ik graag gast designer zijn in juni. Hartstikke bedankt voor de uitnodiging!

Monique Helfrich said...

Wat leuk om jullie favo Disney's te zien in de verschillende projecten. En Natascha wat heb je een geweldige poes! Heet ie soms Prins?

Beth said...

I have so many Disney pages to do! Here's a link to a couple on my blog.

http://kabamfamily.blogspot.com/2010/03/scrappin-disney-style.html

I see I have some inspiration to get some more pages done with these examples!

Conny said...

Wat een leuke dare, hier staat mijn Disney layout: http://westlandscrapandmore.blogspot.com/2011/04/dutch-dare-77.html

isa said...

en hier is mijn deelname :
http://isarubine.blogspot.com/2011/04/uitdaging-dutch-dares-77-en-lekker.html
groetjes,
Isabel