Wednesday, February 01, 2012

Dutch Dare #87: de KERMIS!

Het is weer de eerste woensdag van de maand en dat betekent bij ons: een nieuwe dare! Nummer 87 alweer! Deze keer gaat de dare over "de kermis". Een paar van onze design team leden hadden er een beetje moeite mee, blijkbaar vindt niet iedereen de kermis leuk! maar ook dat leverde weer genoeg materiaal op voor een layout, zoals je zo zal zien.

Maar eerst ... de creaties van onze gastdesigner, Sylvia! Sylvia had duidelijk geen moeite met deze dare, want ze maakte niet 1 pronkstuk, maar wel 2!!

Als eerste mijn favoriet, haar "Carrousel of Life": een draaimolen op een klein rond doosje (was ooit een camenbert doosje) met een mini-albumpje erin:Is-ie niet prachtig? En dat is nog niet alles, Sylvia heeft óók nog een layout gemaakt: "Life is a Carrousel":


Sylvia hartstikke bedankt voor je prachtige projecten. Mochten jullie meer van Sylvia willen zien, kijk dan vooral eens op haar blog: Scrapsels van Scrapsylz en andere zaken.

En dan nu .... de creaties van het design team:

Astrid:


Danielle:
Cynthia:


Jolanda:


Judith:


 Mandy blikt terug op hoe de kermis het staartje van de zomer markeerde:Monique, wiens kinderen stapel zijn op de kermis, hoe sneller en hoger hoe beter:en Petra die de kermis maar niks vindt, maar er vroeger wel een heel leuk boekje over had, jeugdsentiment dus:


En dan nu de RAK van deze maand....


De nieuwste Creatief met Foto's (januari/februari 2012) en een kleine (kaarten) kit: een 6x6 Making Memories papier blok, wat vilten embellishments (Creative Café en Fancy Pants), 4 mini sheers & 2 kraft enveloppen (Maya Road), lint en een paar doilies.

Vind je 'm leuk (de RAK of de dare)? Doe dan met ons mee en ga aan de scrap! Post je layout/kaart/project op je blog of een online gallery en laat in de comments van deze blogpost een link achter naar je creatie. Wie weet ben jij de winnaar van dit leuke pakketje of word je onze volgende gastdesigner! De deadline voor deze dare is 6 maart en de winnaar van deze februari RAK zal bekend gemaakt worden op woensdag 21 maart.

Voor nu willen we weer iedereen bedanken voor de lieve comments en de prachtige creaties die we elke keer krijgen. We zijn er erg blij mee!

13 comments:

Cynthia van der Wilk said...

Ik had nog niet alle creaties van het DT gezien, maar ze zijn stuk voor stuk erg mooi.

groetjes,
Cynthia

Margot said...

dit ziet er geweldig uit meiden, zo kleurrijk en vrolijk, bedankt sylvia voor je fantastische bijdrage!

scrapsylz said...

gave uitwerkingen zeg! En toch had ik ook wel een beetje moeite met het thema!

Sandra said...

Wat een mooie en leuke uitwerkingen hebben jullie weer gemaakt! En dat carrousel is echt schitterend, Sylvia!

Petra said...

Wat een gezellige blogpost Monique!
En meiden: petje af voor alle creaties, ik heb er vooral (leuk) mee zitten worstelen ;)
Sylvia: wat een top idee om er een carrousel van te maken, ook voor jou: petje af, echt super gedaan! Iedereen was meteen helemaal enthousiast en jouw LO is ook prachtig. De quote ga ik bewaren.

Jolanda said...

Het zijn echt stuk voor stuk prachtige uitwerkingen geworden dames! Sylvia bedankt voor je bijdrage. Je werk is echt schitterend geworden!

Groetjes Jolanda

Natasja said...

Het ziet er weer super uit meiden !!

Mandy said...

Wat zijn ze leuk!
Sylvia bedankt voor je twee geweldige creaties!

Anonymous said...

Hele leuke uitwerkingen! Ik laat deze dare aan me voorbijgaan.

Eerst maar eens alle liggende projecten afronden.

Lente.

Anonymous said...

Hallo Dames,

Bij deze weer een bijdrage van mij...we zijn pas een dagje uit geweest en laat dat nou toevallig een indoor kermis zijn! Foto's net binnen dus deze challenge kwam als geroepen!
Super DT inspiratie weer zeg! Hier mijn link: http://scrapmetjacomijn.blogspot.com/2012/02/kermis.html

decreatievetafel said...

Hoi hoi
Hier kunnen jullie mijn uitwerking vinden:
http://decreatievetafel-decreatievetafel.blogspot.com/2012/02/dutch-dares-87.html

groetjes Liesbeth

Colinda said...

Hoi,
Dat was weer een leuke uitdaging!! Onder aan dit blogbericht staat mijn uitwerking http://colindascreaties.blogspot.com/2012/02/even-wat-anders.html

Groetjes Colinda

Sandra said...

Ik ben ook bezig geweest met deze uitdaging. Mooie dingen hebben jullie gemaakt! Mijn uitwerking vind je hier:
http://scheepstra.blogspot.com/2012/02/dutch-dares.html