Wednesday, January 02, 2013

Dutch Dare #98 Wat gaat er goed


Lieve allemaal,

Allereerst een heel gezond en gelukkig 2013! Wij hopen dat jullie heel gezellige feestdagen hebben gehad en weer veel zin hebben om met ons een inspirerend en creatief nieuw jaar te beleven!

Traditioneel gezien zouden we ons kunnen buigen over onze goede spiksplinternieuwe voornemens aan de start van dit verse jaar. Wat zouden we allemaal beter of anders moeten gaan doen dit aankomende jaar… wat deden we (nog) niet in 2012 en wat beloven we nu plechtig te gaan proberen in 2013!
Ook wij weten dat er soms een krappe houdbaarheidsdatum zit op deze goede voornemens. Dus zijn we eigenlijk heel nieuwsgierig naar wat er juist goed was in 2012! Waar genoot je van? Wat koester je en breng je graag mee het nieuwe jaar in?

Kortom, onze Dutch Dare van januari is: wat wil je precies zo houden zoals het is?

En omdat altijd alles MAG bij de dares, MAG dit ook iets heel kleins zijn. Want misschien waren er wel veel grote dingen die voor jou mogen achterblijven in 2012. Of die je zo graag mee zouden willen nemen naar 2013, maar dat dat om wat voor reden ook niet (meer) kan. Juist als deze dare een flinke uitdaging voor je is: neem hem aan. Alles waar je je aandacht op richt groeit zegt men. Dus ook iets kleins telt. Wie weet wordt het ineens iets groots ;-)

Wij zijn ontzettend blij om 2013 te starten met TWEE nieuwe Design Team leden! Allereerst: Mirjam Hendriks! Welkom Mirjam, wij kijken nu al uit naar al je prachtige creaties!

Daarnaast zijn we ontzettend blij dat Marsha weer terug is om ons team te versterken, Marsha, we hebben je gemist, super dat je weer mee gaat doen!

Natuurlijk hebben wij ook deze maand weer een gastdesigner en dat is ditmaal Amy Voorthuis, zij is ook aan de slag gegaan met onze dare en dit is haar mooie uitwerking:
Ook alle andere Dutch Dare meiden zijn aan de slag gegaan met de dare en hieronder vind je hun hartverwarmende creaties:

Astrid gebruikte op haar prachtige layout een quote die haar helpt het mooie uit een dag te destillerenCynthia koestert dat zij aan het stuur staat als het gaat om fit en happy met zichzelf zijn en maakte deze heerlijke layout met inkt en vlindersDanielle koestert de gezelligheid die ze met vriendinnen heeft, lekker gek doen en veel lachen.Jolanda heeft de bijzonder sterke band met haar zus uitgekozen voor haar schitterende uitwerking met zachte uitstraling, ook hier vinden we vlinders!Mandy koos voor de liefdevolle band tussen haar zoontjes en ging los met de naaimachine om alle papiertjes met elkaar te verbinden
Marsha kijkt terug op een fantastisch 2012 en hoopt voor het nieuwe jaar op net zoveel leuke dingen, ervaringen en momenten met familie en vrienden.


 
Mirjam koestert haar gezin op deze geweldige eerste layout voor het DD blog, wat een kleuren en laagjes!

Monique is helemaal tevreden met haar geweldige huis precies zoals het is en maakte deze perfecte digitale layout
 Petra heeft Hoop gekozen als inspiratie voor de dingen waar ze van kan genieten en wat genieten we van de zachte kleuren en sublieme foto’s ervan
 Yvonne geniet van hoe haar kinderen elkaar steeds meer opzoeken nu ze ouder worden. Dat wist ze schitterend vast te leggen met deze zwart wit foto’s en de kleuren die er zo mooi bij combineren.
 


Wat is goed, precies zoals het nu is? Zet vóór donderdag 31 januari 2013 een link in de comments onder deze post naar jouw creatie, wij komen graag kijken. En door mee te doen, maak je trouwens kans op deze januari-RAK: Celebrating Winter, spulletjes die je bijvoorbeeld kunt gebruiken in een miniboekje. Of misschien kiezen we jou als gastdesigner voor de maand februari!


We wensen je heel veel (scrap)plezier!

Groetjes van het Dutch Dare Team
 

12 comments:

Petra said...

Allemaal een creatief 2013 gewenst en dat het maar precies mag worden zoals je wenst!

Mandy bedankt voor deze geweldige blogpost en moeilijke maar zo bijzondere Dare, het is er eentje om te koesteren!

Een warm welkom voor Marsha en Mirjam. Geweldig om jullie (weer) in het team te hebben!!

En Amy bedankt voor je prachtige bijdrage, ik denk dat we ons allemaal kunnen vinden in het meenemen van onze creativiteit naar het nieuwe jaar.

Cynthia van der Wilk said...

Allemaal een gezond, gelukkig en creatief 2013. Dit is een goed begin om 2013 positief te beginnen door stil te staan bij al het moois dat we al hebben en vooral voor moeten zorgen dat we het behouden.

Het is een mooie blogpost geworden. Mooie layouts en een geweldige RAK van Mandy.

groetjes,
Cynthia

Monique Helfrich said...

Iedereen een gelukkig, gezond 2013 gewenst vol lichtpuntjes!
Deze Dare kwam als geroepen en misschien moet Tevreden wel mijn woord worden voor 2013.
Bijzonder om weer te zien hoe de layouts verschillen bij eenzelfde thema. Dat toont maar weer hoe persoonlijk creativiteit is.
Mooie blogpost Mandy en super RAK.

Unknown said...

Ook ik wil iedereen een gelukkig en creatief 2013 toe wensen. Wat een mooie blogpost is het geworden, met prachtige layouts!

MirjamC said...

iedereen een geweldig en natuurlijk creatief 2013 gewenst! ik vind het super leuk dat ik deel mag gaan uitmaken van het design team!
de lo's zijn allemaal erg mooi geworden! leuk om al die verschillende stijlen te zien!

Jolanda said...

Iedereen een gezond, gelukkig en creatief 2013 gewenst! Welkom Mirjam en Marsha in ons team!

Het is een mooie dare met mooie uitwerkingen geworden.

Super blogpost en wat een leuke RAK is er te winnen!

Sandra said...

Voor iedereen een mooi en creatief 2013!

Wat een leuke uitwerkingen! Hier is de mijne (wederom digitaal voor het boek van Luuk) samen met Luuk gemaakt!

http://scheepstra.blogspot.nl/2013/01/mijn-eerste-weken-in-groep-12-c.html

Miranda Mols Stampin Utopia said...

Wat een mooie uitdaging om dit jaar mee te beginnen. Mooie voorbeelden van het DT ook. Ik heb mijn "dit wil ik zo houden als het is" moment ook gemaakt! http://stampinutopia.blogspot.nl/2013/01/beautiful-wings.html

Else-Marie Post said...

Allemaal nog een gezond, mooi en creatief 2013 toegewenst!

Een tijdje geleden had ik gezegd dat ik een blog zou maken en ja dat is gelukt. Op mijn blog kunnen jullie mijn lay-out vinden.
http://scrapelsje.blogspot.nl/2013/01/friendship.html

Bedankt voor je bezoekje!
~Liefs Else-Marie~

Marlieke said...

Ook namens mij voor jullie allemaal een goed 2013! Jullie starten op met een hele leuke challenge en mooie DT voorbeelden! Mijn uitwerking is hier te vinden:

http://jufmarlieke.blogspot.nl/2013/01/layout-zwemmen-met-papa_11.html

Groetjes Marlieke

TimTop Creatief said...

http://www.lacabanedesenfantes.com/content/2013/01/Together
Daar staat mijn uitdaging van jan 12

ScrapsEls said...

Mijn deelname: http://scrapsels.com/2013/01/23/enjoy/