Wednesday, July 17, 2013

SCHETS #64

Eindelijk is het zomer wat een heerlijk weer hebben we de afgelopen dagen gehad zeg....en er komt nog het een en ander aan mooi weer aan!  Maar wij hebben ook deze maand weer een nieuwe schets voor jullie, misschien een leuk idee om een zomerse foto voor deze schets te gebruiken? Natuurlijk mag je weer helemaal zelf weten hoe je deze schets invult. Je kan hem bijvoorbeeld een hele of een halve slag draaien!

Voordat we de schets en de uitwerkingen van het team laten zien maken we eerst bekent wie de RAK heeft gewonnen en wie we uitnodigen om in augustus gastdesigner te zijn.....we beginnen met de RAK van Marsha en die gaat naar.....Jenneke en we willen Natalie uitnodigen als gastdesigner! Gefeliciteerd dames en willen jullie allebei even contact met ons opnemen.

Dan is hier de schets waar je mee aan de slag kan als je daar zin in hebt.....en dat hopen wij natuurlijk wel!Als eerste de uitwerking van onze gastdesigner van juli, Klaske heel erg bedankt voor je beide prachtige bijdragen!
                                                                         Cynthia                                                                            Marsha                                                                    Mirjam                                                                         Petra                                                                        YvonneHeb je ook zin gekregen om aan de slag te gaan met deze schets? Plaats dan uiterlijk 6 augustus a.s. een link naar jouw creatie als comment op dit bericht.
En je maakt dan kans op deze RAK of keer uitgenodigd worden om gastdesigner te zijn bij Dutch Dares!


Heel veel scrapplezier en vergeet niet van de zon te genieten! En voor degene die met vakantie gaan een hele fijne vakantie gewenst!

17 comments:

Margot said...

wat een gave lo's meiden en die rak is superleuk!

Jenneke said...

Wow!
Beter kan een dag niet beginnen!!!!
Dank jullie heeeeeel hartelijk voor het winnen van deze fantastische prijs!!
You made my day :-)

XXXJenneke

Cynthia van der Wilk said...

Mooie layouts hoor en inderdaad een super RAK. Iedere keer vind ik het weer jammer dat ik zelf niet mee mag doen. ;)

Marije said...

Nou ik hoop dat ik het nu in het tijdbestek eens weer ga halen. Winnen is altijd super leuk, maar al vanaf een leuke schets werken vind ik al een hele leuke uitdaging, hopelijk lukt het me deze keer weer???? Met vriendelijke groet Marije MDS.

Klaske said...

wow, wat een gave LO'tjes allemaal! en zó verschillend naar aanleiding van 1 sketch, dat is misschien wel het allerleukste om te zien!

Gaaf dat ik 2 Lo'tjes voor jullie mocht maken!

Groet!
Klaske

Petra said...

Wat een heerlijke zomerse blogpost, gaaf gedaan meiden. Jenneke en Natalie gefeliciteerd!!

MirjamC said...

Super lo's weer meiden! Jenneke veel plezier met je prijs en nathalie leuk dat je onze gastdesigner bent voor de komende maand!

ScrapsEls said...

Heel leuke schets!!!

http://scrapsels.com/2013/07/20/lazy-summer-day/

kicka said...

my layout for this sketch
http://www.scrapeoltre.blogspot.it/2013/07/il-sole-se-ne-andato.html

Laura said...

Hi leuke rak en ik heb dit keer ook de sketch gemaakt.

bij deze de link

http://scrappinglaura.blogspot.nl/2013/07/vakantie.html

Karen Williams said...

Heir is mijn

http://icouldbescrapbookinginstead.blogspot.co.uk/2013/07/rosetta-stone.html

Natalie said...

OMG... Wat een eer dat ik gastdesigner mag worden... Kan alleen niet het mailadres vinden om te reageren! Maar tjee, ben er helemaal beduusd van! Groetjes, Natalie

Thamar, said...

hoi hoi

hier is mijn lo.
http://thamarscrap.blogspot.nl/2013/07/dutch-dares-sketch-van-juli.html

Sandra said...

wat een leuke schets en mooie uitwerkingen! Ik heb hem ook gemaakt! Hier is ie te vinden:

http://scheepstra.blogspot.nl/2013/08/mama-en-eva.html

Groetjes Sandra

Hanna said...

Leuke schets en mooie scraps! Ik had weer zin om aan de slag te gaan...
Hierbij mijn inzending:
http://scrappiekat.blogspot.nl
Groetjes van Hanna

Dutch Dares Design Team said...

Gefeliciteerd Jenneke en Natalie! Wat leuk dat 'oude' kinderfoto's zijn gebruikt en Colin (van Daniëlle) is hierin nog zo goed te herkennen - leuk! En dan die zalige zomerse plaatjes - kon het maar altijd zomervakantie zijn ;) Wat een mooie travel-spulletjes heb je gebruikt Yvonne. Het nodigt me wel uit weer in de kast te duiken voor een 'analoog' scrapmiddagje :)

Monique Helfrich said...

De vorige reactie is van mij.... was vergeten weer met mijn eigen account in te loggen nadat ik mijn schetslayout had geplaatst - sorry!