Wednesday, October 02, 2013

Dare #107: werk

Hallo Dutch Dare-volgers eerst hebben we een mededeling van huishoudelijke aard, namelijk dat we een nieuw lid aan ons design team hebben toegevoegd: Jenneke, welkom! We kijken uit naar de mooie en inspirerende layouts die je voor het blog gaat maken!

Deze dare zijn we aan de slag gegaan met het woordje WERK.
Scrappen over je werk is iets wat minder vaak gedaan wordt, terwijl het wel vaak een groot deel van je leven is (geweest). Het hoeft natuurlijk niet over een betaalde baan te gaan, het kan ook over een eerste baantje, je droombaan, vrijwilligers werk, werk aan de winkel, waarom je wel of juist niet werkt, wat werk voor je betekent of het werk van een familielid. Mogelijkheden ten over.

Ons designteam is hard aan het werk gegaan met als resultaat is een heleboel leuke voorbeelden.
Door mee te doen maak je zoals elke maand weer kans op een leuke RAK (zie onderaan) of een maand mee te spelen als gastdesigner.

Deze maand hebben we 2 gastdesigners Thamar die in september vanwege vakantie niet mee kon doen en dus deze maand extra mee doet. En de 2de gastdesigner is Bastiana die vorige maand gewonnen heeft.

Thamar


Bastiana


En dit heeft ons designteam er van gemaakt.

Astrid


Cynthia
 


Danielle

 Jenneke


Mandy


 Marsha


Mirjam


Monique


Petra


Yvonne


EN dan nu hup aan het werk! :)
Als je ons vóór 5 november in de comments laat weten waar we je layout kunnen vinden, dan ding je namelijk mee naar Of de onderstaande RAK Òf we kiezen jou als gastdesigner voor de maand december!Succes!!

9 comments:

Cynthia van der Wilk said...

Het is weer een leuke blogpost geworden. En geweldig om te zien dat je met het thema werk zoveel richtingen uit kan. Ontzettend leuke voorbeelden. Ook van de gastdesigners. En wat is weer een leuke RAK te winnen.....ik zeg, zet hem op!!!!!!

marsha. said...

Bastiana en Thamar: wat een leuke bijdragen hebben jullie geleverd! Team: wat een waardevolle lay-outs hebben jullie gemaakt. Ik weet zeker dat hier een paar all time favourites tussen zitten, let maar op!

MirjamC said...

Wat een SUPER gave lo's weer van iedereen!! En Jenneke...nogmaals WELKOM in het team :-)

Jenneke said...

Wat ben ik blij èn trots dat ik deel uit mag maken van dit geweldige team!!
En wat een prachtige layouts zijn er gemaakt, ook door de GDT's! Sommige heb ik al 'in het eggie' mogen aanschouwen en dan zijn ze nog indrukwekkender dan hier op het blog.

XXXJenneke

Sandra said...

Leuke dare! Hele mooie en bijzondere lo's! Complimenten hoor!

Mandy said...

Wat een leuke blogpost heb je ervan gemaakt Astrid!
Lieve Jenneke, van hart welkom in het team! En Thamar en Bastiana bedankt voor jullie mooie bijdragen deze dare. Zo leuk om all verschillende uitwerkingen te zien en alle journaling te lezen!

Sandra said...

Leuke uitwerkingen allemaal! Mijn bijdrage is hier te vinden:

http://scheepstra.blogspot.nl/2013/10/eerste-schooldag.html

groetjes Sandra

Viv said...

Hoi Dames, hier is mij LO te vinden:

http://vivscrapaholic.blogspot.nl/2013/10/dutch-dares-and-cs-253.html

Onze dochter aan de poets ;)

Groetjes Viv

Liam said...

This was great to reaad