Wednesday, March 19, 2014

Schets #81

Iedere maand is het weer verbazingwekkend hoeveel verschillende uitwerkingen gemaakt worden bij eenzelfde schets. Niet alleen qua layouts van het design-team maar ook bij alle inzendingen die we iedere maand zien; kaartjes, layouts of een prachtig mini-album. Ook nu was het weer moeilijk uit zoveel diversiteit twee winnaars te kiezen maar met veel plezier kan ik jullie laten weten dat Hanna (scrappiekat) de prachtige RAK van Mirjam heeft gewonnen en dat we de komende maand graag Lida (crealida) als gast-designer zien. Gefeliciteerd allebei! We ontvangen graag jullie gegevens via ons email-adres.

Half maart; de eerste lammetjes zijn al gespot en de bollenvelden krijgen elke dag iets meer kleur.  Het lijkt alsof we met de layouts voor deze schets ons afzetten tegen het (winter)wit van de vorige Dare. We zien zwarte achtergronden en lentekleuren als roze en groen. Dit is de schets:

Onze gast-designer Monique (-Bloem) nam afscheid van de winter met een layout over de zalige Hollandse traditie Oliebollen bakken. We bedanken haar hartelijk voor haar bijdrage deze maand.


En dan is nu het podium aan onze design-team leden:

Astrid


Cynthia

 
JennekeMandyMirjam

Monique (digi)


 Petra


Vivian


Yvonne


Ben je voldoende geïnspireerd om mee te doen? Dan kun je de link naar jouw scrapwerk vóór 2 april plaatsen in een reactie onder deze blogpost. Je maakt dan kans op het winnen van deze RAK of je maakt kans een maand gast-designer te zijn. Hiertoe kun je natuurlijk ook nog meedoen met de 
Veel scrapplezier gewenst!


7 comments:

Cynthia van der Wilk said...

Het is weer een mooie rij met layouts geworden. Monique, bedankt voor je bijdrage als gastdesigner.

Alida said...

wat leuk ik mag een maand gastdesigner zijn, wat een eer, dank jullie wel. En deze sketch word ik ook alweer helemaal blij van, mooie uitwerkingen zijn er gemaakt, ik ga er ook eens op broeden.

Hanna said...

Super tof dat ik de RAK heb gewonnen!
Dank jullie wel!
Groetjes van Hanna

Monique said...

Wat een leuke uitwerkingen weer allemaal. Ik heb met veel plezier meegedaan afgelopen maand, bedankt!

Linsey said...

Hoi,

Toen ik deze schets zag, werd ik meteen enthousiast om hiermee aan de slag te gaan.

Bij deze het resultaat:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=599635716786931&set=a.140573976026443.37552.100002215249244&type=1&theater

Groetjes Linsey

Petra said...

Wat leuk weer om alles zo bij elkaar te zien! Hanna en Alida gefeliciteerd en Monique bedankt voor beide superleuke bijdragen! Op naar de volgende ronde.

MirjamC said...

Hanna en Alida gefeliciteerd! En Monique bedankt voor je bijdrage als gd! Het zijn weer mooie lo's en kaart geworden!