Wednesday, March 04, 2015

Maart dare, #123

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Vorige maand hebben we Martine al als design team lid mogen verwelkomen. En deze maand hebben we er weer een nieuw design team lid bij. We zijn blij dat Johanna ons team komt versterken. Zij deed al eerder mee met onze dares en wij waren onder de indruk van haar werk. Daarom hebben we haar gevraagd ons team te komen versterken. Welkom Johanna. Helaas moeten we ook afscheid nemen van een design team lid, Mandy. Mandy was er vanaf het begin van de Dutch Dares al bij. Bedankt voor je inzet al die jaren, Mandy.

Voordat we de dare van deze maand bekend maken, hebben we nog een kleine huishoudelijke mededeling.

Wisten jullie dat wij ook een facebookpagina hebben? Vanaf deze dare gaan we jullie bijdragen ook daar plaatsen. Zo is het voor andere deelnemers/blogvolgers makkelijker om te reageren op inzendingen. We vinden het leuk als jullie de link naar jullie inzendingen zelf op de facebookpagina plaatsen. Mocht dit niet lukken omdat je geen facebook account hebt of om een andere reden.....geen probleem, dan zullen wij dit graag voor je doen.
 
Let wel op, de link(rechtstreeks, niet alleen je blog) naar je inzending moet vanaf nu onder aan deze blogpost in de LINKTOOL worden geplaatst. Alleen dan dingt deze mee naar de te winnen prijzen.

Dan is het nu tijd voor de nieuwe dare.......

het thema is GLITTER.


Allereerst wil ik onze gastdesigner Marlies bedanken voor haar mooie inzending.  


En dan de rest van het design team. 

Cynthia


Johanna


Martine


Mirjam


Monique


Yvonne


En dit is de prijs die jullie kunnen winnen.


Maar natuurlijk kiezen we ook iemand uit die ons team een maandje mag versterken als gastdesigner.

Wil jij ook kans maken op 1 van deze prijzen? Jullie hebben tot maandag 30 maart de tijd om een link naar jullie inzending te plaatsen in een reactie op deze blogpost.

En hebben jullie nog tijd over? Je kan ook nog meedoen met de schets dare van februari. De deadline hiervan stond helaas verkeerd in de blogpost. Jullie hebben nog tot maandag 16 maart de tijd om hieraan mee te doen.

Heel veel succes.

 

4 comments:

Monique Helfrich said...

Welkom Johanna! En wat een zalige zomerse RAK Cynthia. Kom maar op met de zon! Ik hoop dat we een heleboel 'durfallen' met deze Dare inspireren.

marlies said...

Wat leuk dat Johanna jullie team komt versterken.
Wat een mooie uitwerkingen zijn er gemaakt met deze dare. stuk voor stuk !

Margot said...

Gefeliciteerd Johanna, ik ben fan van jou scrapwerk!

Laura said...

Welkom johanna , succes.

En wat een leuke challenge...

Gr laura