Wednesday, January 20, 2016

100ste Dutch Dare Sketch

Hadden jullie 'm al gemist, onze 100ste sketch? Het is de tweede woensdag van de maand en gewoonlijk krijgen jullie dan een mooie sketch van ons en een berg aan inspiratie van ons Design Team.

Maar we hebben besloten om het dit jaar over een andere boeg te gooien; Dutch Dares 2.0 kun je wel zeggen. We stoppen niet maar we vinden dat het tijd wordt om het anders aan te pakken, we bestaan tenslotte al sinds november 2006!!

We gaan de focus verleggen, terug naar de basis; layouts en kaarten maken met een kleine uitdaging in de vorm van een woord, een quote of een gevoel. De RAK's zullen we niet veel meer weggeven, maar dat sluiten we niet helemaal uit evenals het uitnodigen van een leuke Gastdesigner.

Persoonlijk ga ik mijzelf uitdagen door bij elke layout gelijk een kaart te maken, waarschijnlijk met hetzelfde papier, om zo ook restjes op te maken en mijn voorraadje kaarten aan te vullen. Want kaartjes sturen en ontvangen met een lief berichtje erop geeft zoveel plezier en dat is waar scrapbooking & creatief bezig zijn voor mij (en het DT team) om draait.

Wij geven deze blog nog niet op maar focussen ons meer op Facebook, zodat het delen interactiever wordt want we hebben gemerkt dat daar behoefte aan is.
We hopen dat iedereen ons blijft volgen, zal meedoen en de Dutch Dares blijft delen want hoe bijzonder is het dat we na bijna 11 jaar nog steeds bestaan!! Als oprichtster, ben ik (Daniëlle) daar best trots op en dankbaar voor alle gezelligheid met alle voormalige Design Team leden en deelnemers !

Bedankt voor het volgen en heb je dit nog niet gedaan, like dan onze Dutch Dares pagina op Facebook svp. Dat zouden we leuk vinden en via die weg blijf je goed op de hoogte van onze nieuwe uitdagingen.

groetjes Danielle & ons hele Dutch Dares Design Team : Petra van Osch, Mandy van der Zeeuw, Astrid van der Tuijn, Monique Helfrich, Cynthia van der Wilk, Yvon de BoerElly van Trappen, Maja Rijkers


5 comments:

Marlieke said...

Graag wil ik jullie ook op fb volgen! Maar...ligt het aan mij, of klopt de link in het bericht hierboven niet? Ik kom dan namelijk op een blog uit en niet op fb....? Ik ga nog even doorzoeken....

Wiebine said...

hier hetzelfde....
Ik ben van plan om weer eens wat vaker mee te doen, ik maak tegenwoordig veel te weinig lo's en om met het papier dat je overhoud nog een kaart erbij te maken, is natuurlijk een prima oplossing !
Ik blijf jullie volgen!

Cynthia van der Wilk said...

Haha, die link klopt inderdaad niet Marlieke. Petra krijgt er zo wel veel bezoekers bij. Dit moet het zijn. https://www.facebook.com/DutchDares/?ref=hl

Dutch Dares Design Team said...

Ik (Monique) heb het al gewijzigd. :)

Margot said...

Succes met alles! Ik heb facebook opgedoekt, dus heb een kleine hoop dat jullie de uitdagingen hier blijven plaatsen?