Wednesday, December 01, 2010

Dutch Dare # 73 ~ Overdaad = Abundance

December is voor de meesten mensen het seizoen van overdaad, Sinterklaas, Kerst, Oudjaarsfeesten. Het gaat vaak gepaard met veel eten, kado's maar ook met een overdaad van gezelligheid, quality time, spelletjes tot je erbij neervalt, LOL en alcohol. Daarom gaat deze dutch dare over overdaad een woord waar je veel inspiratie uit kan halen, in deze post kun je zien waar het dt aan denkt bij overdaad.

Maar eerst wilden we een nieuw lid verwelkomen nl. Johanna, een scrapper met een stijl die helemaal past in ons design team, we zijn heel blij met haar erbij want helaas moeten we afscheid nemen van Kirs.
Kirs is een heel leuk avontuur aangegaan eentje waar ze haar creativiteit zeker in kwijt kan maar dit geeft haar nog weinig tijd om te scrappen, jammer maar we wensen haar natuurlijk veel succes met Dress the Party !

Volgende maand krijgen we nog meer versterking maar wie dat zijn, daar moeten jullie nog even op wachten .....

Deze maand zul je tussen de uitwerkingen onze guestdesigner voor December tegenkomen; Karen Williams. Superleuk dat ze met ons meedoet deze maand !

Astrid

Ellemieke


Johanna "Door de bomen... de kerst niet meer zien" kaart


Karen (onze guestdesigner)


Mandy


Marsha


Laat zien waar jij aan denkt bij overdaad in december of erbuiten en zet een link onder de comments waar we jouw creatie geïnspireerd door DD #73 kunnen bewonderen of voeg het toe op aan onze gallery op flickr! Wil je meedoen met deze Dutch Dare dan is de deadline hiervoor maandag 3 januari. Uit de creaties kiezen we één layout of project en de maker ervan nodigen we uit als gastdesigner voor de Dutch Dare van Februari!

7 comments:

Mandy said...

Wat een leuke uitwerkingen allemaal meiden! En welkom Johanna!

Ellemieke said...

Superleuke uitwerkingen, meiden! Johanna, welkom!

Astrid said...

Leuk weer meiden en leuk dat je mee hebt gedaan Karen! Johanna welkom wat een leuke kaart heb je gemaakt!

Monique Liedtke said...

Wat een ontzettend leuke layouts en kaart!! Ik word helemaal vrolijk van zulke creaties!

Johanna said...

Super leuke LO's meiden! Bedankt voor dit hartelijke onthaal :D

Margot said...

ze zijn superleuk meiden! overvloed hoeft niet altijd negatief te zijn! ;)

Kirsten said...

Allemaal erg leuke en mooi LO's. Toch best wel jammer dat ik er niet meer bij ben. En veel scrapplezier Johanna, het is echt gezellig daar!
Gr Kirs