Wednesday, December 02, 2015

December Dare #130: klein gelukKlein geluk zit overal, de kunst is om het te herkennen. Zeker in de december maand waarin we vaak met grote gebaren uitpakken is klein geluk de moeite waard om over na te denken.

Natuurlijk heb ik ook liever "een hele taart dan alleen de kruimels" maar mij helpt het herkennen van klein geluk om positiever in het leven te staan en te beseffen dat er veel te genieten valt, ook in moeilijke tijden!

Soms zit geluk in een klein rompertje, in hard meezingen met je lievelingsmuziek, in een lief berichtje op precies het goede moment, het terug vinden van oude foto's als je aan het opruimen bent, in samen lachen, in een mooie regenboog, in dat relax momentje met een lekker kopje thee en een onverwacht goed boek.

Al twee jaar schrijf ik iedere maand in een agenda een aantal van die kleine geluksmomenten op, een aanrader als je op zoek bent naar een "goed" voornemen voor het komende jaar.

Maar voor nu nodigen we je uit om deze maand stil te staan bij jouw eigen klein geluk en dat moment te scrappen! Doe je mee?

We wensen je een gezellige, warme, bijzondere decembermaand
vol klein geluk! Liefs, Petra

We beginnen onze rij met inspiratie met de prachtige layout van onze gastdesigner Sanne ter Horst. Zij heeft met grote inzet èn snelheid haar klein geluk vast gelegd. Dank je wel Sanne, top gedaan! Cynthia


Elly
 
 
 Maja


Monique
 

Petra


YvonneUiteraard maak je ook deze keer kans op een RAK of een maand lang een plaats in ons Design Team. Via onderstaande link kun je jouw bijdrage plaatsen. Meedoen kan tot 20 januari. (En tot 15 december kun je ook nog meedoen aan de Dankbaar en schets dares van november!)
 

1 comment:

Cynthia van der Wilk said...

Wat een mooie werkjes weer. Sanne heel erg bedankt voor je mooie bijdrage als gastdesigner. En wat kunnen de deelnemers een mooie rak winnen. Genoeg reden om mee te doen.