Wednesday, December 16, 2015

December schets #99

Nog zo'n twee weken, dan gaan we aftellen en is het jaar 2015 voorbij. Een periode om alles nog eens te overdenken en stil te staan bij wat goed, bijzonder, verrassend, verdrietig, vrolijk, frustrerend, grappig, raar of indrukwekkend was aan dit jaar. En misschien rolt er uit al die overpeinzingen wel een heel mooi onderwerp voor een layout waarvoor je onderstaande schets kunt gebruiken.
 
 
 
 
Onze allereerste gastdesigner in 2016 zal Esther Putters zijn en voor haar is het dankzij haar dubbele outdoorpark layout dubbel feest want we sturen haar ook de RAK van de afgelopen maand op. Neem je contact met ons op Esther?!
 
Onze uitwerkingen met de december schets staan hieronder en zoals je kunt zien kan je voor 1 foto, een gesplitste foto of zelfs 4 foto's kiezen. Veel plezier ermee!
 
 
Cynthia
 
 
Elly
 
 
Maja
 
 
Petra 
 
 
 
Wil je kans maken op deze RAK of een maand lang een plaats in ons Design Team, plaats dan via onderstaande link jouw bijdrage. Meedoen kan tot 20 januari.
 
We hopen je in het nieuwe jaar weer te mogen inspireren, wensen je fijne feestdagen en alvast het aller-, allerbeste voor een gelukkig en heel creatief 2016!
 
 


No comments: