Wednesday, April 14, 2010

Dutch Dare # 65 ~ Ei, Ei, Ei

eb je ook nog zoveel paaseitjes liggen, heb je ze kunnen weerstaan of kun je geen ei meer zien ? Da's nou jammer want onze thema van deze dutch dare is ei, ei, ei. Dit kun je natuurlijk in allerlei contexten zien, vormen, eieren, pasen etc. Hieronder vind je onze uitwerkingen, we hopen je zo wat inspiratie te geven voor jullie paasfoto's !

We hebben deze post wat slechte nieuws en wat goede nieuws, altijd met het slechte beginnen toch ?
Helaas heeft Angelique aangegeven dat de combinatie van haar baan, studie en de dutch dares niet meer te doen is en afscheid neemt van het team. Jammer maar een balans houden vinden we heel belangrijk ! Bedankt voor de inspiratie Liek en we hopen dat je af en toe meedoet wanneer je schema het toelaat.

Goede nieuws is dat Mandy inmiddels bevallen is van een gezonde zoon, we kunnen niet wachten om te zien wat een mooie projecten er worden gemaakt met hem als inspiratie ! Gefeliciteerd !!

Onze dares waarvan ik je kan zeggen dat het voor Danielle iig best een uitdaging was .......

Danielle


Ellemieke


Kirs


 En natuurlijk kun je deze dare weer net zo breed interpreteren als je wilt. Zet een link onder de comments waar we jouw creatie geïnspireerd door DD#65 kunnen bekijken of voeg het toe op aan onze gallery op flickr ! Wil je meedoen met deze Dutch Dare dan is de deadline hiervoor dinsdag 20 april. Uit de creaties kiezen we één layout of project en de maker ervan nodigen we uit als gastdesigner voor de Dutch Dare van mei !

1 comment:

Petra said...

Wat een leuke uitdaging en gave layouts!